Home - private lease

Peugeot 2008

Persoonlijk, compleet en zorgeloos

Vliet Lease is er voor de particuliere en lokale klant en biedt ruime keuze in merken en modellen. Bij Vliet Lease ontvang je een persoonlijke en complete mobiliteitsoplossing passend bij jouw wensen en behoeften. Je ervaren vaste contactpersoon zorgt dat je snel en vol enthousiasme wordt geholpen.
Met persoonlijke service, kennis en het leveren van maatwerk, streven wij ernaar de ideale partner te zijn op het gebied van private lease.

Private lease aanbod

Zorgeloos particulier rijden in de nieuwste modellen voor een scherp vast maandbedrag,
je betaalt alleen nog voor de brandstof! 

Tobias Jansen

Tobias Jansen

Accountmanager
Vliet Lease

Waar kunnen we je mee helpen?

Bij Vliet Lease heb je één vast aanspreekpunt voor snel en persoonlijk advies, direct contact en voor al je vragen. Je vaste contactpersoon is altijd op de hoogte van je situatie. Er wordt met je meegedacht in mogelijkheden, snel geschakeld en eventuele problemen worden opgelost.
We opereren vanuit de vertrouwde dealervestigingen van de Van Vliet Autogroep in Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Waddinxveen en Woerden. We werken kleinschalig, persoonlijk en flexibel. Op deze manier kan ook tijdens de leaseperiode de service die men in onze dealerbedrijven gewend is worden doorgezet. Wij verheugen ons erop je te kunnen helpen!

Waar staan wij voor?

Kleinschalig, persoonlijk, transparant en flexibel
Snel leverbaar
Service bill
Geen BKR registratie