Over ons

Logo Vliet Lease

Over Vliet Lease

Vliet Lease is de leasemaatschappij voor het midden en klein bedrijf in het Groene Hart. Met passie voor auto’s, de ambacht en met de nodige nieuwsgierigheid in mensen vertalen wij jouw wensen en behoeften naar een mobiliteitsoplossing op maat. Met jarenlange ervaring in mobiliteitsservice richt Vliet Lease zich op zowel de zakelijke lease als de particuliere lease en biedt als allround leasemaatschappij ruime keuze in de merken en modellen van Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Jeep, Kia, Peugeot, Citroën en Opel.

Door onze ervaren specialisten op het gebied van private en zakelijk leasen word je snel, persoonlijk en vol enthousiasme geholpen. Met de kennis over het beschikbare wagenpark, persoonlijke aandacht, service en het leveren van maatwerk streven wij ernaar de ideale partner te zijn.

EV6

Zakelijke Lease

Vliet Lease verzorgt professioneel maatwerk, passend bij de wensen van de zakelijke rijder, ondernemer of werknemer. Je weet precies waar je aan toe bent, zodat je je alleen nog maar op je onderneming hoeft te concentreren. Ontdek onze zakelijke lease opties: Operational Lease, Occasion lease en Short Lease en kies de leasevorm die bij jouw situatie past.  

Peugeot vliet lease

Private Lease

Vliet Lease is er voor de particuliere en lokale klant en biedt ruime keuze in merken en modellen. Bij Vliet Lease ontvang je een persoonlijke en complete mobiliteitsoplossing passend bij jouw wensen en behoeften. Je ervaren vaste contactpersoon zorgt dat je snel en vol enthousiasme wordt geholpen. Met persoonlijke service, kennis en het leveren van maatwerk, streven wij ernaar de ideale partner te zijn op het gebied van private lease.

Met private lease kun je een nieuwe of (jong) gebruikte auto rijden zonder zorgen. Je hebt grip op je autokosten en je betaalt per maand een vast leasebedrag gebaseerd op het aantal kilometers en de looptijd van het contract. Je kunt daarbij kiezen tussen 24, 36, 48 of 60 maanden. In het private lease contract zitten alle kosten, zoals reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekeringen inbegrepen. Je betaalt dus naast het vaste maandbedrag alleen nog voor de brandstof! 

Fiat en Abarth

Onderdeel van Van Vliet Autogroep

Vliet Lease behoort tot de Van Vliet Autogroep waardoor alle services door één partij worden aangeboden. Je leaseovereenkomst, reparaties, schadeafhandeling, verzekeringen en onderhoud worden geregeld door Vliet Lease. Zo ga je geheel zorgeloos en vol vertrouwen de weg op en ben je gegarandeerd van een totaaloplossing op maat.

Opel autocentrum van vliet

De beste oplossing

Vooraf inschatten hoe het vervoer er de komende vier jaar uit gaat zien is lastig. Wanneer je gebruik toch niet blijkt aan te sluiten bij het afgesloten contract denken wij altijd met je mee. Soms door het contract aan te passen, soms zelfs door de auto om te ruilen voor een andere auto die beter bij de situatie past. Ook hier zoeken we samen naar de beste oplossing. Het gemak van leasen ontdek je bij Vliet Lease.

Welke lease auto kies jij?

Ontdek onze leasevormen operational lease, occasion lease, short lease en private lease. Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Team Vliet Lease

Maak alvast kennis met onze ervaren en gemotiveerde specialisten op het gebied van private en zakelijk leasen. Onze specialisten kijken naar je persoonlijke wensen en wat bij jouw situatie past, zo ontvang je altijd een maatwerkproduct. Neem vrijblijvend contact op en we vertellen je graag meer over leasen bij Vliet Lease. 

Team Vliet Lease
Tobias Jansen

Tobias Jansen

Accountmanager
Vliet Lease
Ruben Elzas

Ruben Elzas

Accountmanager
Opel
Onno de Boer

Onno de Boer

Accountmanager
Peugeot en Citroën